Tilgang til printer egenskaper i ASP

Jone Lilleby -

Tilgang til printer egenskapene i ASP

1. Høyreklikk på windows flagget og klikk på Control panel.

2. Klikk på devices and Printers
  3. Her vil du se din standard skriver listet. Høyre klikk på den og velg Printer Prefrences og velg skriveren din som du vil endre på.

1. For å kunne få skriver egenskapene til den lokale skriveren som du vil bruke må du klikke på advanced tabben og under Print og Preview velger du «Open my printing prefrences».
  2. Klikk Apply og Ok for å lagre endringen.
  3. Ved utskrift vil du få beskjed om vilke skriver du vil skrive ut på når du trykker på Ok kommer det opp en ny dialogboks som gir deg mulighet til å få alle funksjonene til skriveren deres. Gjør de endringene dere trenger så trykker dere på ok igjen og så skrives dokumentet ut.
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer